Ara

OKULUMUZ 11. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ VE İHL MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİMİZ GAZZE'DE YAŞANAN ZULME DİKKAT ÇEKMEK, SORUMLULUK VE FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA ETKİNLİK DÜZENLEDİLER. HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

BUGÜN OKULUMUZDA DÖNEM ORTASI VELİ TOPLANTIMIZI YAPTIK. ÖĞRETMENLERİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİN DERS VE ÇALIŞMA DURUMLARINI, GELİŞİMLERİNİ VELİLERLE PAYLAŞTILAR. KATILIM SAĞLAYAN TÜM VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

zararlı madde bağımlılığı ve kullanımına yönelik emniyet mensupları aracılığıyla  velilerimize seminer verildi.

Kas

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINDAN  ÖMER URAZ HOCAMIZ OKULUMUZA GELİP ÖĞRENCİLERİMİZLE 'PEYGAMBERİMİZ VE AHLAKI' KONULU ÇOK DEĞERLİ BİR KONFERANS VERDİLER.  KENDİSİSİNE BU DEĞERLİ KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜER EDERİZ.

Kas

Sorumluluk Bilinci kapsamında Filistinde yaşananları unutmamak ve ilgilerini artırmak için ayraç hazırlayıp okulumuz öğrencilerine hediye ettik.

Kas

Okulumuzda ''Mesleki Yarışmalar ; Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Etkinliği'' kapsamında Ortaokul ve Lise düzeylerinde düzenlediğimiz yarışmada birinci olan öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.️

Ellerinize sağlık

Kas

OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA PROF. DR. ŞEMSETTİN DURSUN HOCAMIZ HİKMET ODAKLI İLETİŞİM KONULU SEMİNER VERDİ. DEĞERLİ KATILIMLARINDAN DOLAYI HEM SAYIN HOCAMIZA HEM DE ÖĞRETMENLERİMİZE  TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZ ANASIFI ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZ VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİLER. ÖĞRENCİLERİN GELİŞİM DURUMLARI HAKINDA OKUL İMKAN VE OLANAKLARI HAKKINDA SENE BOYUNCA YAPILACAK İŞ VE ETKİNLİKLER HAKKINDA GENEL BİLGİLER VERİLP VELİLERİMİZİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ ALINDI. KATILIM SAĞLAYAN TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Öğrencilere rehberlik eden, bilgi ve değer katan öğretmenler, toplumun geleceğini şekillendirmede önemli bir rol oynayan tüm öğretmenlermizin öğretmenler gününü kutlarız

Kas

ORTAOKUL VE LİSE BÜNYELERİMİZDE KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPTIK. TER DÖKEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

OKULUMUZ ANASIFI ÖĞRENCİLERİNİN VE ÖĞRETMENLERİNİN 'KIZILAY HAFTASI' KAPSAMINDA DÜZENLEDİKLERİ ETKİNLİK.

Kas

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN 'MESLEKİ YARIŞMALAR' KAPSAMINDA OKULUMUZDA  ORTAOKUL VE LİSE DÜZEYLERİNDE 'KUR'ANI KERİM'İ GÜZEL OKUMA'  YARIŞMASI  DÜZENLENDİ . YARIŞMAYA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEĞİNE SAĞLIK DİYOR VE BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

CUMHURİYET 100 YAŞINDA. NİCE YÜZLERE...