1.DÖNEM VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Kas

Yazar Mehmet Deveci ile okulumuz öğrencilerini buluşturduk.

Ekm

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle ,kahraman gazilerimizi minnet ve şükran'la anıyor, bir kahramanlik ve zafer öyküsü anlatan 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı kutluyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz arasından seçtiğimiz kızlarımızla İHL meslek dersi öğretmenimiz Sümeyye ORTAÇ 'ın koordinatörlüğünde okul koromuz etkinlikler için çalışmaya başladı.

Kas

OKULUMUZDA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 81. yıldönümünde saygıyla anıldı.

Kas

Akademik başarıyı arttırmak için öğretmenlerimiz tarafından özellikle 12. sınıflarımıza yönelik eğitim koçluğu faaliyetleri yapılmaya başlandı.

Kas

Ekim ayı, AYIN SINIFI seçilen 10-A sınıfımızı ve sınıf rehber öğretmeni Emel GEDİK ANLI öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Ekm

09.10.2019 tarihinde Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi eğitim personelleri  Yasemin SEVİM ve Saime VARIŞ tarafından üreme sağlığı, kişisel hijyen ve beslenme konularında seminer verilmiştir.

Bu faydalı bilgilerden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimizle birlikte kitap fuarına katılım sağladık.
Hediye çeki ve ulaşım konularındaki desteklerinden dolayı Batman Valiliğine teşekkür ederiz.

Ekm

Dokuz Eylül Üniversitesinden ilahiyatçı Prof. Dr. İbrahim EMİROĞLU öğrencilerimizle söyleşi yaptı.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda İmam Hatip Okulları kuruluş yıl dönümü ve Celalettin Ökten'i anma programı düzenlendi. Programı hazırlayan öğretmenimiz Ruveyda Rümeysa Tüzün'e teşekkür ederiz.

Ekm

Edebiyat öğretmenimiz Emel GEDIK ANLI'nın düzenlediği münazara yarışmaları başlamıştır.

Programın açılışı 12. Sınıf öğrencilerinin yaptığı örnek münazara yarışması ile başlamıştır.

Ekm

Afet hazırlık kulübümüzün koordinesinde okulumuzda ikaz ve deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.