HEDEF YKS

Kas

HEDEF YKS 2023 TANITIMININ YAPILDIĞI PANO ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZLE PAYLAŞILDI

May

Teknolojinin hayatımızdaki yeri giderek büyümekte ve günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmektedir. Ancak bu durum, bireylerin teknolojik araçlar ve uygulamalara karşı bağımlı hale gelmelerine de neden olabilir. Teknoloji bağımlılığı, kişilerin hayatlarını ve ilişkilerini negatif yönde etkileyen bir durumdur ve farkındalık oluşturulması gerekir.

Teknoloji bağımlılığı nedir, zararları nelerdir ve teknoloji bağımlılığından kurtulmak için neler yapılabilir  bu kapsamda Rehber öğretmenimiz Elif Atiç  tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik  'teknoloji bagimliligi' semineri verildi.

Nis

Okulumuz Rehberlik Öğremeni Elif Atiç Hocamız Öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminer verdi. Öğrecilerimize özellikle de 12.sınıf öğrencilerimize verdiği bu verimli seminerlerden dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Yapılan toplantıda deneme sonuçları velilerle paylaşılmış analizler aktarılmıştır. YKS ile ilgili bilgilendirme yapilmistır  Etkili calisma yöntemleri anlatlmistır.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize yönelik Etkili Ders Çalışma Yöntemleri Semineri verildi.

Mrt

2023-MSÜ Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na yönelik olarak öğrenciler bilgilendirildi

Ock

Dyk kazanım degerlendirme sınavı 14 Ocak cumartesi günü için planlanmış ve öğrencilere duyurulmuştur.

Ock

MESLEKİ REHBERLİK SEMİNERİ KAPSAMINDA LEVENT TATKAN  HOCAMIZ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELEREK ONLARLA SOHBET ETTİ. BAŞTA KENDİ MESLEĞİ ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM ÜYELİĞİ OLMAK ÜZERE MESLEK SEÇİMLERİ HAKKINDA ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK DEĞERLİ BİLGİLER VERDİ. KATILIMLARINDAN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

12.sınıf sınav öğrencilerimize yönelik yks koçluk çalışmamız devam etmektedir.